Beskrivelse
Detaljer
Denne røgeovn varmes op ved, at du tænder op i metalbakken med mindre brændestykker og lægger smuld ned sammen med gløderne. Når temperaturen er 70-80 grader skal der et par håndfulde smuld på gløderne – tjekkes nemt via den indbygget termostat. Luk herefter bund og topspjæld så flammerne går ud og starter røgudviklingen. Hvis temperaturen falder for meget åbner du lidt for luften.
Koldrøgning foregår ved, at du kun lægger røgesmuld ud i metalbakken og antænder det med en lille brænder eller lidt tændvæske. Betjening er let via de store døre, både hvis du skal eftertænde eller vende kødet.
Hvis du smører beslag og udsatte områder med madolie, så holder røgeovnen længere.
- Fremstillet af stål
- Termostat (300 °C)
- 4 ben
- 2 letanvendelige sidehåndtag
- 2 fordøre med håndtag
- 4 sidevinduer til udluftning
- 2 forkromede grillplader til mad
- 2 metalbakker med holdere til vand og kul
- Mål ca.: 48 x 100 x 38 cm
- mærke: BBQ Classics
Yderligere information
Yderligere information
størrelse | Mål ca.: 48 x 100 x 38 cm |
---|---|
Farver | Sort |